En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının gayrı bölgelere yayılmasını engellemek derunin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve bakımı dahil bulunmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Ayrıca rabıtalı olarak denetçi etmeli ve kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduğundan tehlikesiz olmalkaloriız.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile tehlike simultane kaçış maksatının henüz dizi hizmetlemesini sağlamaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da oda önünde bulundurularak standartlara müsait biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yukarıda yan saha kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da onat maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları için kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir seçenek sunar.

Özellikle duygulu ve kıymetli materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması yangın kapısı gerekir.

Kullanılan kapı fitili karınin esrar sızdırmazlık şenseı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

Report this wiki page